Φροντίδα κοσμημάτων

Οδηγίες φροντίδας των κοσμημάτων σας.

Η Trollbeads είναι μια δανέζικη εταιρία, η οποία είναι γνωστή για την απλότητα, τη λειτουργικότητα και την ποιότητα της. Η αγάπη για το σχέδιο είναι αυτό που κινεί την Trollbeads, όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και χρησιμοποιούνται μόνο τα πιο ποιοτικά υλικά.

Μελετάμε πολύ τα υλικά που χρησιμοποιούμε, έτσι ώστε τα κοσμήματα μας, με την κατάλληλη φροντίδα, να μπορούν να παραμείνουν αναλλοίωτα με τη καθημερινή χρήση.

Μπορείτε και εσείς να παρέχετε στα κοσμήματα σας την καλύτερη φροντίδα με τα παρακάτω tips.

Φροντίδα ασημένιων κοσμημάτων.

Όταν δεν φοράτε τα ασημένια βραχιόλια, χάντρες, σκουλαρίκια ή δαχτυλίδια σας, καλό θα ήταν να τα φυλάσσετε σε ένα αεροστεγές κουτί ή τσάντα για να αποτρέψετε την οξείδωση.

Αν φοράτε τις ασημένιες χάντρες στη χρυσή αλυσίδα σας, πρέπει να είστε ενήμεροι ότι το ασήμι μπορεί να θαμπώσει ελαφρώς το χρυσό. Καθαρίζεται όμως εύκολα με ένα πανάκι γυαλίσματος για χρυσαφικά.

Θα πρέπει να καθαρίζετε τα χρυσαφικά σας με το πανάκι γυαλίσματος συχνά, ώστε να διατηρήσουν την αρχική γυαλάδα τους.

Φροντίδα χρυσών και επιχρυσωμένων κοσμημάτων.

Μπορείτε να καθαρίσετε τα χρυσά κοσμήματα σας πλένοντας με ένα ελαφρύ σαπούνι. Αφού τα ξεπλύνετε, πρέπει να τα στεγνώσετε καλά και να τα γυαλίσετε με ένα πανάκι γυαλίσματος.

Αποφύγετε τα καθαριστικά κοσμημάτων, καθώς και τα αντιβακτηριδιακά σαπούνια, τα οποία μπορεί να συμβάλουν στο θάμπωμα των επιχρυσωμένων κοσμημάτων. Οτιδήποτε επιχρυσωμένο, θα θαμπώσει με τον χρόνο και τη χρήση. Καλό θα ήταν να αποθηκεύετε τα κοσμήματα σας σε ξεχωριστά υφασμάτινα πουγκιά ή ακόμα καλύτερα σε αεροστεγή πλαστικά σακουλάκια ή σε αεροστεγή κουτιά. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσετε να αποφύγετε, όσο είναι δυνατόν τυχόν γρατσουνιές και γρήγορη οξείδωση.

Να σας θυμίσουμε ότι όλα τα ασημένια κοσμήματα της Trollbeads μπορούν να γίνουν και σε χρυσό, μετά από αίτημα σας. Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Φροντίδα γυάλινων χαντρών.

Καθαρίστε τις γυάλινες χάντρες σας, τρίβοντας τις απαλά με ένα πανάκι. Μην χρησιμοποιείται καθαριστικά προϊόντα του εμπορίου, καθώς αυτά περιέχουν υπεροξείδιο και λευκαντικά, τα οποία θα καταστρέψουν τις χάντρες σας.

Δεν πρέπει να κολυμπάτε ενώ φοράτε τις γυάλινες χάντρες σας, ειδικά στο νερό της πισίνας. Δεν πρέπει να τα βάζετε σε ζεστό νερό ή στο νερό της θάλασσας, καθώς θα μπορούσε να καταστρέψει τη ρητίνη που περιέχεται στις χάντρες.

Καλό θα ήταν να αποφεύγετε την επαφή με αρώματα, κρέμες, σαπούνια, λακ κ.α. Όπως αναφέρεται και παραπάνω, μην βάζετε χημικά απορρυπαντικά ή λευκαντικά προϊόντα στις γυάλινες χάντρες σας.

Φροντίδα των πολύτιμων λίθων.

Καθαρίστε τους πολύτιμους λίθους σας με απαλό σαπούνι και νερό. Στεγνώστε καλά και γυαλίστε με ένα πανάκι. Αποφύγετε την επαφή με αρώματα, λάκ κλπ, καθώς μερικές πέτρες έχουν πορώδη επιφάνεια και μπορεί να επηρεαστούν.

Οι πολύτιμοι λίθοι είναι φυσικά υλικά και απολύτως μοναδικά. Ποικίλουν σε χρώμα και έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν την ηλικία τους και τη φυσική ομορφιά τους.

Μερικές πέτρες είναι από τη φύση τους πιο μαλακές με αποτέλεσμα, μετά από μακροχρόνια χρήση, να μην έχουν τόσο μυτερές γωνίες.

Φροντίδα των μαργαριταριών.

Οι πέρλες είναι φυσικά υλικά, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο σχήμα και το χρώμα τους.

Καθώς είναι φυσικά υλικά, η επαφή με μακιγιάζ, αρώματα, λακ κλπ πρέπει να αποφεύγεται. Επιπλέον, δεν πρέπει ποτέ να εκτίθενται σε επαφή με όξινες ουσίες, όπως είναι το ξύδι, το λεμόνι, η χλωρίνη κ.α

Καθαρίστε τα μαργαριτάρια σας με απαλό σαπούνι και νερό. Στεγνώστε καλά και γυαλίστε τα με ένα απαλό πανάκι. Η καλύτερη μέθοδος φύλαξης των μαργαριταριών είναι σε υφασμάτινα πουγκάκια, ξεχωριστά από τα υπόλοιπα κοσμήματα σας.

Φροντίδα χάλκινων κοσμημάτων.

Θα διατηρήσετε τα χάλκινα κοσμήματα σας καθαρά πλένοντας τα με χλιαρό νερό και σαπούνι. Μπορείτε να τα στεγνώσετε με ένα απαλό ύφασμα.

Όταν δεν τα φοράτε, μπορείτε να τα αποθηκεύετε σε πλαστικό σακουλάκι, έτσι ώστε να αποφύγετε το θάμπωμα. Αν θαμπώσουν, μπορείτε να τα γυαλίσετε με αλάτι και ξύδι. Αυτός ο συνδυασμός μειώνει την οξείδωση από τον χαλκό. Ρίξτε λίγο αλάτι και ξύδι στον χαλκό και τρίξτε το μείγμα μέχρι να εξαφανιστεί η θαμπάδα. Ξεπλύντε με νερό και στεγνώστε το με ένα μαλακό ύφασμα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό λεμονιού.

Φροντίδα των κεχριμπαρένιων χανδρών.

Το κεχριμπάρι είναι ένα από τα φυσικά θαύματα της φύσης, ένα υλικό που γίνεται όλο και πιο όμορφο με τον χρόνο και τη χρήση. Δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη φροντίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό ύφασμα για να γυαλίσετε το κεχριμπάρι. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε λάδι ή χημικά προϊόντα.

Αυτά τα φυσικά υλικά είναι απολύτως μοναδικά. Ποικίλουν σε χρώμα αλλά και στα χαρακτηριστικά τους, τα οποία φανερώνουν την ηλικία και τη φυσική ομορφιά τους.

Αποθηκεύστε τα κοσμήματα σε ξεχωριστά υφασμάτινά πουγκιά ή ακόμα καλύτερα σε αεροστεγή πλαστικά τσαντάκια ή αεροστεγή κουτιά, έτσι ώστε να αποφύγετε όσο γίνεται τις γρατσουνιές.

Φροντίδα δερμάτινων.

Για τη καθημερινή φροντίδα, απλά σκουπίστε το δέρμα με ένα απαλό στενό ύφασμα. Οι λεκέδες πρέπει να σκουπίζονται αμέσως πριν ποτίσουν στο δέρμα ή στεγνώσουν πάνω του.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απαλά επαγγελματικά καθαριστικά (χωρίς χημικά) ή ένα απαλό σαπούνι. Κάντε σαπουνάδα σε ένα μπολ και βρέξτε ένα απαλό ύφασμα με το οποίο μπορείτε να καθαρίσετε το δέρμα (μην το τρίβετε, απλά σκουπίστε το απαλά). Έπειτα ξανασκουπίστε το δέρμα με ένα στεγνό ύφασμα και προσθέστε μαλακτικό για δερμάτινα κοσμήματα. Υπενθύμιση: Το δέρμα δεν πρέπει να έρχεται σε άμεση επαφή με τις ακτίνες του ηλίου.

Κυριακή,Δευτέρα,Τρίτη,Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή,Σάββατο
Ιανουάριος,Φεβρουάριος,Μάρτιος,Απρίλιος,Μάιος,Ιούνιος,Ιούλιος,Αύγουστος,Σεπτέμβριος,Οκτώβριος,Νοέμβριος,Δεκέμβριος
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρκετά προϊόντα. Έμειναν μόνο [max].
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιώνΠεριήγηση στη λίστα επιθυμιώνΑφαίρεση από τη λίστα επιθυμιών
Καλάθι

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Return To Shop

Προσθέστε σημείωση Επεξεργαστείτε τη σημείωση
Εκτιμώμενα μεταφορικά
Πρόσθεσε ένα κουπόνι

Εκτιμώμενα μεταφορικά

Πρόσθεσε ένα κουπόνι

Ο κωδικός του κουπονιού εφαρμόζεται στο ταμείο