Αναζητούμε συνεργάτες λιανικής

Σας αρέσουν τα Trollbeads;  Ελάτε μαζί μας στη διάθεση των προιόντων στη λιανική αγορά και γίνετε μέρος αυτού του μοναδικού μπραντ.

Σαν Trollbeads Ελλαδας-Κύπρου πιστεύουμε ότι πρέπει να μοιραστούμε την αγάπη μας και να βοηθήσουμε κι άλλους θιασώτες της Trollbeads να γίνουν πωλητές. Εαν είστε έμπορος λιανικής κοσμημάτων ή ειδών δώρου, επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τις ευκαιρείες χονδρικής που προσφέρουμε.

Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να συμμετέχετε στην επανάσταση της Trollbeads και να γίνετε τμήμα του διεθνούς δικτύου από πάνω από 3.500 καταστημάτων λιανικής σε όλο τον κόσμο. Παρ’ όλο που ξεκινήσαμε την εταιρεία το 1976, είμαστε ακόμη μια από τις πιό γρήγορα αναπτυσόμενες εταιρείες στον κόσμο και οι πελάτες μας της χονδρικής επωφελούνται από την πώληση αυτού του μοναδικού μπραντ.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε υποστήριξη σε θέματα εκπαίδευσης, εσωτερικής διακόσμισης, υλικά προώθησης κλπ. Είναι μια πραγματική ευκαιρία να αυξήσετε τον τζίρο σας και να αποκτήσετε πελατεία ανάμεσα στα εκατομμύρια των πελατών και των φαν της Trollbeads, πολλοί από τους οποίους ζουν στην περιοχή σας και θα θέλουν να αγοράζουν τα Trollbeads τους από το δικό σας κατάστημα.

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail info@trollbeads.gr και θα είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε το θέμα και να δουλέψουμε μαζί να για κάνουμε τα Trollbeads best seller και στο δικό σας χώρο.

Ευχαριστούμε, σας περιμένουμε.

Κυριακή,Δευτέρα,Τρίτη,Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή,Σάββατο
Ιανουάριος,Φεβρουάριος,Μάρτιος,Απρίλιος,Μάιος,Ιούνιος,Ιούλιος,Αύγουστος,Σεπτέμβριος,Οκτώβριος,Νοέμβριος,Δεκέμβριος
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρκετά προϊόντα. Έμειναν μόνο [max].
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιώνΠεριήγηση στη λίστα επιθυμιώνΑφαίρεση από τη λίστα επιθυμιών
Καλάθι

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Return To Shop

Προσθέστε σημείωση Επεξεργαστείτε τη σημείωση
Εκτιμώμενα μεταφορικά
Πρόσθεσε ένα κουπόνι

Εκτιμώμενα μεταφορικά

Πρόσθεσε ένα κουπόνι

Ο κωδικός του κουπονιού εφαρμόζεται στο ταμείο